2010. február 23., kedd

ITTHON:)

kicsit megkesve irok, ujra,....ezuttal sem akarok magyarazkodni, hogy miert nem irtam hamarabb,az viszont teny, hogy szerettem volna akkor irni, mikor teljesen itthon erzem magam itt az uj helyen:)....lassan kezdem itthon erezni magam, sot nagyon csinos lett (kepek is lesznek, csak legyen gep), de azert meg neha elfog a honvagy a regi irant:(...vagyis inkabb a szomszedok, a hely a sok anyuka utan meg a rengeteg gyermekek utan akikkel szinte naponta kapcsolatban voltam!!!
Na de remenykedem, hogy itt is kifog alakulni:))
persze sok oknal fogva, sokkal jobb itt:) nagy,tagas, kulon gyermekszoba es sorolhatnam a sok jot, meg termeszetesen a konyha butor is nagyon klassszzzz lett,meg a nappali is szupi lett:)))nagyon halas vagyok az Urnak, hogy kirendelte a szukseges anyagiakat, hogy most kicsit maskepp rendezkedjunk be!
Joshi fiam, mivel o jobban felfogja a valtozast, nagyon szereti itt!! elso napokban vegig azt mondogatta, hogy o nem akar hazamenni, maradjunk itt:)! kulon aldas es orom van a szivemben, hogy a fiuk annyira jol elvannak egyutt a szobaba!! aggodtam, hogy mikent fogjuk megoldani az alvast, mert Dominik meg 2szer, 3szor is alszik egy nap, Joshi pedig csak egyszer.....de kialakult! ha delben Dominik alszik, addig Joshit lefoglalom maskepp....segit a konyhaban:), vagy rajzolunk, festunk , ragasztunk:) mikor mit szeretne:), es sokszor segitseget nyujt Tomi nagynenije, aki jon es ha epp kell kimegy Joshival setalni:)
...szoval helyemen vagyok,helyunkon vagyunk;)),ES EZ IGY VAN JOL!!
irhatnek most a megprobaltatasokrol is amik ernek mostanaban,bizonyos szempontokbol nehezsegekbe utkozunk,nem latjuk az alagut veget....de nem csuggedunk...az Ur oltalmaban nem erhet baj, ezt tapsztaltuk es tovabba is ebben bizunk:)
ma Ujra vendegeket varok:) kedves barataink KINga es David latogat el hozzank:)...szoval beindult az elet itt az uj helyen:)....